Landhotel Zerlaut

Westallgaeu, Kisslegg
Landhotel Zerlaut Genel
Landhotel Zerlaut Genel
Landhotel Zerlaut Genel
Landhotel Zerlaut Öne Çıkan Resim
Landhotel Zerlaut Dış Mekan
Image More +28 fotoğraf
Landhotel Zerlaut
Haslach 1 Westallgaeu, Kisslegg

Kisslegg bölgesindeki Landhotel Zerlaut konaklamanızda, Automuseum Wolfegg ile 7,9 mi (12,8 km) ve Wolfegg Bauernhaus Müzesi ile 8,2 mi (13,2 km) mesafede olacaksınız. Bu otel Allgäuer Genussmanufaktur ile 9,1 mi (14,6 km) ve Gottesberg Kilisesi ile 10,4 mi (16,7 km) mesafede.

Akşam yemeği için otelin restoranı ideal, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler ısıtmalı zemin ve düz ekran televizyon olan 10 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlere masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Junior
Junior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x