Landhotel Aschenbrenner

Freudenberg
Landhotel Aschenbrenner Genel
Landhotel Aschenbrenner Genel
Landhotel Aschenbrenner Öne Çıkan Resim
Landhotel Aschenbrenner Dış Mekan
Landhotel Aschenbrenner Dış Mekan
Image More +27 fotoğraf
Landhotel Aschenbrenner
Schmiedgaß 5 , Freudenberg

Freudenberg bölgesindeki Landhotel Aschenbrenner konaklamanızda Freudenberg Teleferiği ve Hirschwald Nature Park ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Piratenspielplatz am LGA Gelande ile 4,1 mi (6,7 km) ve Kurfuerstenbad - Amberg ile 4,1 mi (6,7 km) mesafede.

Landhotel Aschenbrenner misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerehafta içi 6.30 ve 9.30 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LED televizyon olan 38 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spa küveti, sauna ve spor salonu dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 5 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Tek
Tek Kişilik Oda, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x