Landhaus Strussnighof

Avusturya Alpleri, Goritschach
Landhaus Strussnighof Öne Çıkan Resim
Landhaus Strussnighof Dış Mekan
Landhaus Strussnighof Dış Mekan
Landhaus Strussnighof Dış Mekan
Landhaus Strussnighof Dış Mekan
Image More +37 fotoğraf
Landhaus Strussnighof
Sallacher Straße 41 Avusturya Alpleri, Goritschach

Poertschach am Woerthersee bölgesindeki Landhaus Strussnighof misafirlere Worther Gölü ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Klagenfurt Üniversitesi ile 7 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan otel Minimundus ile 10,3 km (6,4 mi) ve Casino Velden ile 11 km (6,8 mi) mesafede.

Otelde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

24 oda mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya özel plaj gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Kişilik Oda (Einzelzimmer)
Family
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x