Landhaus Kügler-Eppich

Avusturya Alpleri, Proleb
Landhaus Kügler-Eppich Öne Çıkan Resim
Landhaus Kügler-Eppich Dış Mekan
Landhaus Kügler-Eppich Dış Mekan
Landhaus Kügler-Eppich Dış Mekan
Landhaus Kügler-Eppich Dış Mekan
Image More +46 fotoğraf
Landhaus Kügler-Eppich
Köllach 53 Avusturya Alpleri, Proleb

Proleb bölgesindeki Landhaus Kügler-Eppich misafirlere kırsal bölgede, Leoben Ana Meydanı ve Leoben-St. Xaver Kilisesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Hackl Evi ile 4,4 mi (7,1 km) ve Leoben Müze Merkezi ile 4,9 mi (7,8 km) mesafede.

Otelde oda servisi sunuluyor. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 9 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Su kaydırağı ve sezonluk açık havuz dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet ve çamaşırhane vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x