Landhaus Himmelpfort am See

Himmelpfort
Landhaus Himmelpfort am See Genel
Landhaus Himmelpfort am See Öne Çıkan Resim
Landhaus Himmelpfort am See Dış Mekan
Landhaus Himmelpfort am See Dış Mekan
Landhaus Himmelpfort am See Dış Mekan
Image More +91 fotoğraf
Landhaus Himmelpfort am See
Eichberg 10 , Himmelpfort

Landhaus Himmelpfort am See misafirlere Fürstenberg/Havel bölgesinde, plaj yakınında, Uckermärkische Gölü Doğa Parkı ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Himmelpfort Sistersiyen Manastırı ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Badestelle Haussee ile 1 mi (1,5 km) ve Feldberg Lake District Nature Park ile 4 mi (6,4 km) mesafede.

Yerel ve uluslararası mutfak sevenler için Restaurant Michaelis ideal; otelin restoranı misafirlere bahçe manzarasına nazır ve açık havada yemek servisi yapıyor. Ayrıca isteyenler için belirli saatlerde oda servisi var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler 18 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve minibar ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve bornoz vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sauna gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Apart Daire
Comfort
Comfort Apart Daire
Çatı
Çatı Katı (Loft)
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Apart Daire
Room
Superior Apart Daire
Room
Family Apart Daire
Room
Standard Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x