Landhaus Göddertzhof

Ruhr (bölge), Erkelenz
Landhaus Göddertzhof Genel
Landhaus Göddertzhof Genel
Landhaus Göddertzhof Genel
Landhaus Göddertzhof Genel
Landhaus Göddertzhof Genel
Image More +63 fotoğraf
Landhaus Göddertzhof
Kleinbouslar 11 Ruhr (bölge), Erkelenz

Erkelenz bölgesindeki Landhaus Göddertzhof konaklamanızda, The Millicher Halde ile 6,6 mi (10,7 km) ve Maas-Schwalm-Nette Nature Park ile 7,4 mi (11,9 km) mesafede olacaksınız. Bu otel Golfclub Monchengladbach-Wanlo ile 8,8 mi (14,2 km) ve Juelich İç Kalesi ile 9,4 mi (15,1 km) mesafede.

Otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 9.00, hafta sonu 8.00 ve 10.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler ısıtmalı zemin ve düz ekran televizyon olan 10 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Kişilik Oda
Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Economy
Economy Tek Kişilik Oda
Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda
Basic
Basic İki Ayrı Yataklı Oda
Stüdyo
Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x