Landgoed de Sniep

Palenstein
Landgoed de Sniep Genel
Landgoed de Sniep Öne Çıkan Resim
Landgoed de Sniep Dış Mekan
Landgoed de Sniep Dış Mekan
Landgoed de Sniep Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
Landgoed de Sniep
Broekwegschouw 209-211 , Palenstein

Landgoed de Sniep konaklamanızda Zoetermeer bölgesinde, Westfield Mall of the Netherlands ile 14,8 km (9,2 mi) ve Mauritshuis ile 14,9 km (9,3 mi) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Madurodam ile 16,8 km ve Barış Sarayı ile 17,5 km mesafede.

Bölgesel mutfak sevenler için Restaurant de Sniep ideal; otelin restoran içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, bahçe manzarası ve açık havada yemek servisiyle dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.00, hafta sonu 8.00 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 20 oda mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafilere danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Zoetermeer bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 3949 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Junior
Junior Süit
Executive
Executive Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Honeymoon
Honeymoon Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Comfort Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x