Landgasthof Hasenstrick

Kuzey İsviçre, Duernten
Landgasthof Hasenstrick Genel
Landgasthof Hasenstrick Genel
Landgasthof Hasenstrick Genel
Landgasthof Hasenstrick Genel
Landgasthof Hasenstrick Genel
Image More +47 fotoğraf
Landgasthof Hasenstrick
Höhenstrasse 15 Kuzey İsviçre, Duernten

Duernten bölgesindeki Landgasthof Hasenstrick misafirlere dağda, Bubikon Golf Club ve St. James Way ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Bachtel Kulesi ile 2,7 mi (4,3 km) ve Grueningen Botanik Bahçesi ile 6,7 mi (10,7 km) mesafede.

Landgasthof Hasenstrick misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 26 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Misafirler için hızlı giriş ve hızlı çıkış vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Seesicht)
Süit
Süit
Family
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x