Land's Hause Bungalows

Estremadura, Burinhosa
Land's Hause Bungalows Genel
Land's Hause Bungalows Genel
Land's Hause Bungalows Genel
Land's Hause Bungalows Genel
Land's Hause Bungalows Genel
Image More +120 fotoğraf
Land's Hause Bungalows
Rua Jose Maria Custodio, Burinhosa Pataias Estremadura, Burinhosa

Land's Hause Bungalows misafirlere Alcobaça (Pataias e Martingança) bölgesinde, Nazare Plajı ile 9,8 mi (15,8 km) mesafede ve Sao Pedro De Muel Plajı ile 9 mi (14,5 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu kamp alanı Sao Pedro De Muel Deniz Feneri ile 9,4 mi (15,2 km) ve Promontório do Sítio ile 9,5 mi (15,3 km) mesafede.

Misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapılan Restaurante Landshause restoranı yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz özel havuz bulunan 100 klimalı odalarda evlerinin konforunu yaşayabilmektedir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için su kaydırağı, spor salonu ve karaoke bulunmaktadır. Bu kamp alanında misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve düğün organizasyonu hizmeti vardır. (Ücretsiz) plaj servisiyle sörf alanına ve kumsala ulaşmak çok kolay.

Misafirler için hızlı giriş, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Bungalov
Bungalov (2 Adults)
Bungalov,
Bungalov, 1 Yatak Odası
Bungalov,
Bungalov, 2 Yatak Odası
Bungalov,
Bungalov, 3 Yatak Odası
Standard
Standard Bungalov
Superior
Superior Bungalov, 2 Yatak Odası
Basic
Basic Ortak Ranzalı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x