Lan Vy Hotel

Güney Vietnam, Can Tho
Lan Vy Hotel Genel
Lan Vy Hotel Genel
Lan Vy Hotel Genel
Lan Vy Hotel Öne Çıkan Resim
Lan Vy Hotel Kahvaltı
Image More +40 fotoğraf
Lan Vy Hotel
97D Pham Ngoc Thach Cai Khe Ward, Ninh Kieu District Güney Vietnam, Can Tho

Lan Vy Hotel konaklamanızda Can Tho merkezinde, Cai Khe Ticaret Merkezi ve Can Tho Limanı ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Can Tho Müzesi ile 1,8 km (1,1 mil) ve Ong Pagoda ile 1,8 km (1,1 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LCD televizyon bulunan 80 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya sauna gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda
Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Executive Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Executive İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x