Lamusana - Adults Only

Costa Brava, Bell-Lloc
Lamusana - Adults Only Öne Çıkan Resim
Lamusana - Adults Only Dış Mekan
Lamusana - Adults Only Dış Mekan
Lamusana - Adults Only Dış Mekan
Lamusana - Adults Only Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
Lamusana - Adults Only
Carrer Rabassada 1-3 Costa Brava, Bell-Lloc

Santa Cristina de Aro bölgesindeki Lamusana - Adults Only misafirlere Platja d'Aro Plajı ve Parc Aventura ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu golf dostu oda ve kahvaltı sunan otel Sant Feliu de Guixols Plajı ile 9,8 km (6,1 mi) ve Sant Antoni de Calonge Plajı ile 18,6 km (11,5 mi) mesafede.

Lamusana - Adults Only misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

6 odada ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Özel banyo ve duş/küvet kombinasyonu ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları. Misafirlerimize ücretsiz şişe su ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve lobide şömine vardır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve lobide kahve servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Dağ Manzaralı (Blues)
Comfort
Comfort Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Bahçe Manzaralı (Lounge)
Superior
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Teras, Havuz Manzaralı (Chill-Out)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x