Lamu House Hotel

Kenya Coast, Lamu
Lamu House Hotel Öne Çıkan Resim
Lamu House Hotel Dış Mekan
Lamu House Hotel Dış Mekan
Lamu House Hotel Dış Mekan
Lamu House Hotel Dış Mekan
Image More +37 fotoğraf
Lamu House Hotel
Kenyatta Road Kenya Coast, Lamu

Lamu House Hotel misafirlere Lamu merkezinde, Lamu Museum yakınında ve Lamu Hisarı ile yürüyerek 5 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Shela Plajı ile 0,2 mi (0,4 km) ve Takwa Ruins ile 2,5 mi (4 km) mesafede.

Yerel ve uluslararası mutfak sevenler için Moonrise Restaurant ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 plaj barı bulunmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için buzdolabı olan 10 oda mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 3 açık yüzme havuzu ve 24 saat açık sağlık kulübü mevcuttur. Bu Art Deco stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. (Ücretsiz) plaj servisiyle sörf alanına ve kumsala ulaşmak çok kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Havuz Manzaralı
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilebilir, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x