Lameriana Luxury Village

Geropotamos
Lameriana Luxury Village Öne Çıkan Resim
Lameriana Luxury Village Dış Mekan
Lameriana Luxury Village Dış Mekan
Lameriana Luxury Village Dış Mekan
Lameriana Luxury Village Dış Mekan
Image More +157 fotoğraf
Lameriana Luxury Village
Lameriana , Geropotamos

Mylopotamos bölgesindeki Lameriana Luxury Village konaklamanızda, Church of Agios Yiorgos ve Reptisland Hayvanat Bahçesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Melidoni Mağarası ile 4,2 mi (6,7 km) ve Livadi beach ile 6 mi (9,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 5 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve espresso kahve makinesi bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LED televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz ve kapalı havuz dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Misafirlerimiz için feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir. ücretsiz otopark misafirlerimize hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Süit
Grand
Grand Süit, 2 Yatak Odası
Exclusive
Exclusive Süit, Şömine
Exclusive
Exclusive Süit, Sıcak Su Havuzu
Panoramic
Panoramic Süit
Süit,
Süit, 1 Yatak Odası
Süit,
Süit, 2 Yatak Odası
Exclusive
Exclusive Suite with Jacuzzi and Veranda
Honeymoon
Honeymoon Süit (Indoor Jacuzzi)
Rock
Rock & Roll Suite with Private Pool & Jacuzzi

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x