LAMBERTI BOUTIQUE HOTEL

Battipaglia
LAMBERTI BOUTIQUE HOTEL Öne Çıkan Resim
LAMBERTI BOUTIQUE HOTEL İç Mekan
LAMBERTI BOUTIQUE HOTEL İç Mekan
LAMBERTI BOUTIQUE HOTEL Yerinde Yemek
LAMBERTI BOUTIQUE HOTEL Yerinde Yemek
Image More +57 fotoğraf
LAMBERTI BOUTIQUE HOTEL
via belvedere 112 , Battipaglia

LAMBERTI BOUTIQUE HOTEL misafirlere Battipaglia bölgesinde, havaalanı yakınında ve Caseificio Jemma ile 6 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Salerno Limanı ile 18,1 mi (29,1 km) ve Agro Picentino Ulusal Müzesi ile 5,1 mi (8,1 km) mesafede.

Caruso yemek servisi için ideal, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve Akıllı televizyonlar bulunan 30 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları mevcuttur. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve lobide şömine mevcuttur.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Battipaglia bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 538 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Family
Family Süit
Business
Business Süit
Room
Junior Süit
Room
Exclusive Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x