Lamai Coconut Beach Resort

Güney Tayland, Maret
Lamai Coconut Beach Resort Genel
Lamai Coconut Beach Resort Genel
Lamai Coconut Beach Resort Genel
Lamai Coconut Beach Resort Genel
Lamai Coconut Beach Resort Genel
Image More +85 fotoğraf
Lamai Coconut Beach Resort
124/4 Moo 3, Lamai Beach Güney Tayland, Maret

Lamai Coconut Beach Resort size Koh Samui (Lamai Şehir Merkezi) bölgesinde, Chaweng Plajı ve Lamai Plajı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Bo Phut Plajı ile 8,3 mi (13,3 km) ve Nathon İskelesi ile 12,5 mi (20,1 km) mesafede.

Yemek servisi için otelin denize sıfır restoranı ideal, ayrıca isteyenler için belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya plaj bar bulunuyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 62 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimiz için açık havuz gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Bungalov,
Bungalov, Bahçeli
Superior
Superior Oda, Deniz Manzaralı
Room
Superior Oda, Bahçeli
Room
Superior Oda, Havuz Manzaralı
Room
Bungalov, Denize Sıfır
Room
Superior Bungalow

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x