Lalandia Resort Rødby

Lolland, Rodbyhavn
Lalandia Resort Rødby Genel
Lalandia Resort Rødby Genel
Lalandia Resort Rødby Genel
Lalandia Resort Rødby Genel
Lalandia Resort Rødby Genel
Image More +99 fotoğraf
Lalandia Resort Rødby
Lalandia Centret 1 Lolland, Rodbyhavn

Rodby bölgesindeki Lalandia Resort Rødby misafirlere deniz kıyısında, Lalandia Aquadome ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Rodbyhavn Limanı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu resort otel Scandlines ile 2,3 mi (3,6 km) ve Rodby Kirke ile 3,8 mi (6,2 km) mesafede.

Ristorante il Bambino yemek servisi için ideal, bu resort otelde, 4 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 752 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 26-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize ayrı oturma alanı ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

3 kapalı yüzme havuzu veya 3 spa küveti keyfi sürün ve ücretsiz su parkı dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu resort otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır. Misafirler 50 metre içinde çalışan (ücretli) servisi kullanarak çevreyi gezebilir.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, çamaşırhane ve ATM/banka hizmetleri mevcuttur. Rodby bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu resort otel misafirlerimize 12917 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Nordic
Nordic 3
Room
Comfort 4
Room
Nordic 6
Room
Comfort 8
Room
Nordic Plus 8

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x