Lalanasi Lodge

Ndaragwa
Lalanasi Lodge Genel
Lalanasi Lodge Genel
Lalanasi Lodge Genel
Lalanasi Lodge Genel
Lalanasi Lodge Genel
Image More +33 fotoğraf
Lalanasi Lodge
Hwy D387 , Ndaragwa

Ndaragwa bölgesindeki Lalanasi Lodge konaklamanızda, Ol' Bolossat Gölü ile 18,2 mi (29,2 km) ve Shamata Kenya Wildlife Service Devlet Dairesi ile 18,8 mi (30,2 km) mesafede olacaksınız. Bu küçük otel Thomson Şelalesi ile 21,2 mi (34,2 km) ve Nyahururu Katolik Kilisesi ile 21,7 mi (34,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca küçük otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 10 oda mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu küçük otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda
Executive
Executive Kır Evi
Room
Dört Kişilik Oda
Room
Standard Kır Evi
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x