Lakeside Hotel & Spa

North West England, Ulverston
Lakeside Hotel & Spa Genel
Lakeside Hotel & Spa Genel
Lakeside Hotel & Spa Öne Çıkan Resim
Lakeside Hotel & Spa Dış Mekan
Lakeside Hotel & Spa Dış Mekan
Image More +44 fotoğraf
Lakeside Hotel & Spa
Newby Bridge Lake Windermere North West England, Ulverston

Lakeside Hotel & Spa konaklamanızda Ulverston bölgesinde, Windermere Gölü ile 0,2 km (0,1 mi) ve Hill Top ile 9,3 km (5,8 mi) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Cartmel Hipodromu ile 13 km ve World of Beatrix Potter ile 14,1 km mesafede.

Otelde 2 restoran misafirlere yemek servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Ücretsiz alakart kahvaltı servisi hafta içi 8.00 ve 10.30, hafta sonu 8.00 ve 10.30 arasında yapılmaktadır.

Misafirler için 75 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için sağlık kulübü, kapalı havuz ve sauna mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve lobide şömine vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 4 toplantı odası vardır. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Göl Manzaralı
Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x