Lake Resort Beekse Bergen

Eindhoven - Doğu Brabant, Hilvarenbeek
Lake Resort Beekse Bergen Genel
Lake Resort Beekse Bergen Genel
Lake Resort Beekse Bergen Genel
Lake Resort Beekse Bergen Genel
Lake Resort Beekse Bergen Öne Çıkan Resim
Image More +16 fotoğraf
Lake Resort Beekse Bergen
Beekse Bergen 1 Eindhoven - Doğu Brabant, Hilvarenbeek

Hilvarenbeek bölgesindeki bu tatil parkı konaklamanızda, Safaripark Beekse Bergen yakınında ve Koningshoeven ile 4 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu aile dostu tatil parkı Efteling Temalı Parkı ile 12,9 mi (20,7 km) ve Koningshoevenli Hz. Meryem Trappist Manastırı ile 3,5 mi (5,6 km) mesafede.

Kaapstad bu tatil parkı misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlere her gün 8.00 ve 9.00 arasında ücretli paket kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Klimalı bu tatil parkında mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak var. Keyifli vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirlerin konforu için mikrodalga fırın ve elektrikli su ısıtıcıları sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri istek üzerine verilmeketdir.

Kapalı havuz ve su kaydırağı dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu tatil parkı misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Bungalov,
Bungalov, 3 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x