Lake Nona Wave Hotel

Southeast Orlando, Orlando
Lake Nona Wave Hotel Genel
Lake Nona Wave Hotel Genel
Lake Nona Wave Hotel Genel
Lake Nona Wave Hotel Genel
Lake Nona Wave Hotel Genel
Image More +41 fotoğraf
Lake Nona Wave Hotel
6100 Wave Hotel Drive Southeast Orlando, Orlando

Lake Nona Wave Hotel misafirlere Orlando bölgesinde, havaalanı yakınında, Florida Alışveriş Merkezi ve Nemours Çocuk Hastanesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Orlando International Premium Outlets Alışveriş Merkezi ile 14,7 mi (23,7 km) ve Universal Orlando Resort™ Tatil ve Eğlence Merkezi ile 15,3 mi (24,7 km) mesafede.

Bacan yemek servisi için ideal, bu otelde, 3 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Oteldeki 2 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 11.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 232 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için açık havuz, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca düğün organizasyonu hizmeti ve genel oturma odası vardır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 4 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Engellilere Uygun, Balkon
Süit,
Süit, 1 Yatak Odası, Engellilere Uygun, Balkon
Süit,
Süit, 1 Yatak Odası
Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Engellilere Uygun
Oda,
Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Balkon
Room
Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Balkon
Room
Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Engellilere Uygun, Balkon
Room
Süit, 1 Yatak Odası, Balkon
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x