Lake Maggiore Dependance

İtalya Gölleri, Belgirate
Lake Maggiore Dependance Genel
Lake Maggiore Dependance Genel
Lake Maggiore Dependance Öne Çıkan Resim
Lake Maggiore Dependance Dış Mekan
Lake Maggiore Dependance İç Mekan
Image More +14 fotoğraf
Lake Maggiore Dependance
Via Mazzini 128 İtalya Gölleri, Belgirate

Belgirate bölgesindeki Lake Maggiore Dependance konaklamanızda Belgirate Feribot Terminali ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Stresa Feribot Terminali ile 5 dakika mesafede olacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Orta Gölü ile 14,2 mi (22,9 km) ve Villa Pallavicino Park ile 3 mi (4,9 km) mesafede.

Lake Maggiore Dependance misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 60 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Oda
Room
Comfort Oda (Doppia / letti separati)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x