Lagune Barra Hotel

Rio de Janeiro
Lagune Barra Hotel Genel
Lagune Barra Hotel Genel
Lagune Barra Hotel Öne Çıkan Resim
Lagune Barra Hotel Dış Mekan
Lagune Barra Hotel İç Mekan
Image More +58 fotoğraf
Lagune Barra Hotel
6555 Av. Salvador Allende , Rio de Janeiro

Lagune Barra Hotel misafirlere Rio de Janeiro (Camorim) bölgesinde, RioCentro Kongre Merkezi ile 3 dakika yürüyüş mesafesinde ve Atletas Parkı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Recreio dos Bandeirantes Plajı ile 6,2 mi (9,9 km) ve Maracana Stadı ile 17 mi (27,4 km) mesafede.

Brezilya mutfağı sevenler için Brisa Restô ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ve bahçe manzarasıyla dikkat çekiyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 150 klimalı oda minibar ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve sauna bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 6 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Engellilere Uygun, Sigara İçilmez
Room
Superior Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilmez
Room
Deluxe Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Stüdyo Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Superior Oda, 3 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilmez
Room
Superior Oda, 2 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x