Laguna Holiday Club Phuket Resort

Güney Tayland, Choeng Thale
Laguna Holiday Club Phuket Resort Genel
Laguna Holiday Club Phuket Resort Genel
Laguna Holiday Club Phuket Resort Genel
Laguna Holiday Club Phuket Resort Genel
Laguna Holiday Club Phuket Resort Genel
Image More +32 fotoğraf
Laguna Holiday Club Phuket Resort
61 Moo 4 Srisoonthorn Road Güney Tayland, Choeng Thale

Choeng Thale bölgesindeki Laguna Holiday Club Phuket Resort misafirlere Porto de Phuket Shopping Centre ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Bang Tao Plajı ile 7 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Surin Plajı ile 6,1 km ve Kamala Plajı ile 9,7 km mesafede.

Uluslar arası mutfak alanında uzman olan Seedlings Restaurant misafirlere havuz kenarı restoran keyfi sunuyor; içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, havuz manzarası ve açık havada yemek misafirlere sunulan ayrıcalıklar arasında. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 99 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları, DVD oynatıcı ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Golf sahasında vuruş antremanı yapın ve açık havuz ve su kaydırağı gibi diğer dinlenme olanaklarının keyfini sürün. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Ücretsiz plaj servisi sörfe ve kumsala ulaşımı kolaylaştırıyor.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için ücretsiz feribot terminali gidiş geliş servisi 24 saat hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Junior Süit, Küçük Mutfak
Room
Süit, 1 Yatak Odası, Küçük Mutfak
Room
Süit, 2 Yatak Odası, Küçük Mutfak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x