Laguna Garden Hotel

Güney Okinawa, Ginowan
Laguna Garden Hotel Genel
Laguna Garden Hotel Genel
Laguna Garden Hotel Genel
Laguna Garden Hotel Genel
Laguna Garden Hotel Genel
Image More +141 fotoğraf
Laguna Garden Hotel
4-1-1 Mashiki Güney Okinawa, Ginowan

Laguna Garden Hotel misafirlere Ginowan bölgesinde, kongre merkezi bağlantılı, American Village Pazarı ve Okinawa Kongre Merkezi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı resort otel Kokusai Dori Alışveriş Bölgesi ile 6,3 mi (10,1 km) ve Ryukyus Üniversitesi ile 4 mi (6,5 km) mesafede.

Japon mutfağı seven misafirler için Restaurant an-non ideal; resort otelde yemek servisi yapan 4 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için belirli saatlerde oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

303 odada minibar ve LED televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için kapalı havuz, su kaydırağı ve spa küveti mevcuttur. Bu resort otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve kuaför vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda, Sigara İçilebilir
İki
İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez (Moderate)
Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilebilir
Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilebilir
Traditional
Traditional Oda, Sigara İçilebilir (Japanese Style, Moderate)
İki
İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez (East Wing Type B)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Sigara İçilmez (East Wing)
Room
İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilebilir (Moderate)
Room
İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilebilir, Köşe

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x