Laguna Fairways

Güney Tayland, Choeng Thale
Laguna Fairways Öne Çıkan Resim
Laguna Fairways Oda Düzeni
Laguna Fairways Oda Düzeni
Laguna Fairways Oda Düzeni
Laguna Fairways Oda Düzeni
Image More +5 fotoğraf
Laguna Fairways
60 Laguna Fairway, Cherngtalay, Thalang Güney Tayland, Choeng Thale

Bu villa misafirlere Choeng Thale bölgesinde, plaj yakınında, Bang Tao Plajı ve Surin Plajı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu villa Kamala Plajı ile 7 mi (11,3 km) ve Patong Plajı ile 11,3 mi (18,2 km) mesafede.

Bu konforlu villada özel havuz ve düz ekran televizyon ayrıcalığı yaşayın. Size özel, veranda vardır. Misafirler için buzdolabı, fırın ve set üstü ocak olan mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet sunuluyor.

Misafirler golf sahası gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu villada ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır. Ücretsiz bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa
Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x