Laguna Condor - Refugio de Montaña

El Chalten
Laguna Condor - Refugio de Montaña Genel
Laguna Condor - Refugio de Montaña Öne Çıkan Resim
Laguna Condor - Refugio de Montaña Dış Mekan
Laguna Condor - Refugio de Montaña Dış Mekan
Laguna Condor - Refugio de Montaña Dış Mekan
Image More +28 fotoğraf
Laguna Condor - Refugio de Montaña
Ruta Provincial 41 Km 17 Ex Ruta Nacional 23 , El Chalten

Bu kabin konaklamanızda El Chalten bölgesinde, Los Glaciares Ulusal Parkı ile 4,3 km (2,6 mi) ve Fitz Roy Dağı ile 4,3 km (2,6 mi) mesafede olacaksınız. Bu kabin Laguna de los Tres ile 4,3 km (2,6 mil) ve Salto El Chorrillo Şelalesi ile 15,1 km (9,4 mil) mesafede.

Bu kabin misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Konforunuz için kabin vardır. Size özel, veranda vardır. Misafirler için özel banyoda sadece duş kabini, geniş duş başlığı ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerin konforu için güneşlik/perde sunulmaktadır ve kat hizmetleri günlük olarak verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu kabinde misafirlere düğün organizasyonu hizmeti, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, birden fazla dil bilen personel ve kütüphane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Kulübe, 1 Yatak Odası, Özel Banyo, Park Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x