Lages Motel & Restaurang

Güney İsveç, Bramhult
Lages Motel & Restaurang Genel
Lages Motel & Restaurang Genel
Lages Motel & Restaurang Genel
Lages Motel & Restaurang Genel
Lages Motel & Restaurang Öne Çıkan Resim
Image More +40 fotoğraf
Lages Motel & Restaurang
Kornellgatan 2 Güney İsveç, Bramhult

Bramhult bölgesindeki Lages Motel & Restaurang misafirlere banliyöde, Boras Tekstil Müzesi ve Stadsparksbadet Su Parkı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Caroli Kilisesi ile 3,1 mi (5 km) ve Boras Sanat Müzesi ile 3,1 mi (5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

33 odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık tenis kortu, sauna ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve yakındaki spor salonuna indirimli giriş imkânı sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Bramhult bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 2690 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x