Laemtong Service Apartment

Tayland Doğu Sahili, Si Racha
Laemtong Service Apartment Genel
Laemtong Service Apartment Öne Çıkan Resim
Laemtong Service Apartment İç Mekan
Laemtong Service Apartment Yerinde Yemek
Laemtong Service Apartment Banyo Tipleri
Image More +32 fotoğraf
Laemtong Service Apartment
139-2/1 Sukhumvit Road Tayland Doğu Sahili, Si Racha

Si Racha bölgesindeki Laemtong Service Apartment konaklamanızda, Central Si Racha Shopping Mall ve Surasak Montri Kamu Parkı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Bangsaen Plajı ile 9,2 mi (14,8 km) ve Khao Kheow Açık Hayvanat Bahçesi ile 13,6 mi (21,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 5.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 500 klimalı oda buzdolabı ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz, sauna ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır. Misafirler ücretsiz ulaşım servisiyle yakındaki dükkânlara gidebilir.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Special
Special 1 Bed (Floor 2-5)
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Süit
Room
Premium Oda, 1 Yatak Odası, Dağ Manzaralı (Floor 19)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x