LACOZi STAY

Seul
LACOZi STAY Genel
LACOZi STAY Genel
LACOZi STAY Genel
LACOZi STAY Öne Çıkan Resim
LACOZi STAY Dış Mekan
Image More +36 fotoğraf
LACOZi STAY
232, Mangu-ro , Seul

LACOZi STAY konaklamanızda Seul bölgesinde, Dongdaemun Tarih ve Kültür Parkı ile 8,3 km (5,2 mi) ve Bongeunsa Tapınağı ile 9,8 km (6,1 mi) mesafede olacaksınız. Bu apart daire COEX Kongre ve Fuar Merkezi ile 9,8 km (6,1 mil) ve Namsan Parkı ile 10,5 km (6,6 mil) mesafede.

Apart dairede yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 68 odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 49-inç LED televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık ofis, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Seul bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu apart otel misafirlerimize 431 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Süit
Junior
Junior Süit
Deluxe
Deluxe Süit
Room
Family Süit
Room
Gallery Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x