Laborie Estate

Cape Winelands
Laborie Estate Genel
Laborie Estate Genel
Laborie Estate Genel
Laborie Estate Öne Çıkan Resim
Laborie Estate Dış Mekan
Image More +39 fotoğraf
Laborie Estate
Taillefer Street , Cape Winelands

Paarl bölgesindeki Laborie Estate konaklamanızda, Laborie Şaraphanesi yakınında ve Boschenmeer Golf Estate ile 3 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Paarl Mountain Local Doğa Koruma Alanı ile 1,8 mi (2,9 km) ve KWV Wine Emporium ile 2,2 mi (3,6 km) mesafede.

Giovanni, Laborie Estate misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 8 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bitişik şaraphane ve açık havuz dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, çamaşırhane ve kütüphane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Pool
Pool Suite - Jonkershuis
Room
Luxury Oda (1)
Room
Luxury Kır Evi (Jonkershuis)
Room
Deluxe Oda (5)
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x