Labak River Hotel by EPS

Lesser Sunda Islands, Singakerta
Labak River Hotel by EPS Genel
Labak River Hotel by EPS Genel
Labak River Hotel by EPS Genel
Labak River Hotel by EPS Öne Çıkan Resim
Labak River Hotel by EPS Dış Mekan
Image More +59 fotoğraf
Labak River Hotel by EPS
Jl. Raya Tebongkang Singakerta Nyuh Kuning Lesser Sunda Islands, Singakerta

Ubud bölgesindeki Labak River Hotel by EPS misafirlere tarihi bölgede, Agung Rai Sanat Müzesi ve Pura Dalem Agung Padangtegal 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Sanur Plajı ile 13,8 mi (22,1 km) ve Ubud Maymun Ormanı ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 15 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Deluxe
Deluxe Oda, Bahçe Manzaralı
Deluxe
Deluxe Oda, Nehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x