La Zavorrina

Monsampolo del Tronto
La Zavorrina Genel
La Zavorrina Öne Çıkan Resim
La Zavorrina Dış Mekan
La Zavorrina İç Mekan
La Zavorrina Kahvaltı
Image More +18 fotoğraf
La Zavorrina
Contrada Valle Cecchina, 4 , Monsampolo del Tronto

Monsampolo del Tronto bölgesindeki La Zavorrina konaklamanızda, Vigneti Vallorani ile 13 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu konak otel Gualtieri Kulesi ile 7,6 mi (12,2 km) ve Viale Secondo Moretti ile 7,8 mi (12,5 km) mesafede.

Yerel mutfak sevenler için La Zavorrina restoranı bahçe manzarasına nazır yemek servisi sunuyor. Ayrıca isteyenler için oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 9.30 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 4 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Özel Banyo
Üç
Üç Kişilik Oda, Özel Banyo
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x