La Zagara

Furci Siculo
La Zagara Öne Çıkan Resim
La Zagara Dış Mekan
La Zagara Dış Mekan
La Zagara Dış Mekan
La Zagara Dış Mekan
Image More +54 fotoğraf
La Zagara
Via Alessandro Manzoni 5 , Furci Siculo

La Zagara misafirlere Furci Siculo bölgesinde, plaj yakınında, Taormina Sahili ve Ionian Sea yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Isola Bella ile 12 mi (19,3 km) ve Taormina Teleferiği ile 13,1 mi (21,1 km) mesafede.

La Zagara misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 plaj barı ideal. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 3 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Misafirlere masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, çamaşırhane ve kütüphane mevcuttur. Kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Classic Apart Daire, 2 Yatak Odası, Kısmi Deniz Manzaralı (Mandala)
Room
Romantic Tek Büyük Yataklı Oda (Lavanda)
Room
Basic Tek Büyük Yataklı Oda (Agrumi)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x