La Zagara

Doğu Sicilya, Katanya
La Zagara Genel
La Zagara Genel
La Zagara Öne Çıkan Resim
La Zagara Dış Mekan
La Zagara Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
La Zagara
Via Vittorio Emanuele II 356 Doğu Sicilya, Katanya

La Zagara misafirlere Katanya merkezinde, San Nicolo Benedik Manastırı ve Yunan-Roma Tiyatrosu ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Etna Dağı ile 16,5 mi (26,5 km) ve Piazza del Duomo ile 0,6 mi (0,9 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 3 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Basic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x