La Wave Surf House

Costa Verde, Ribamontan al Mar
La Wave Surf House Öne Çıkan Resim
La Wave Surf House Dış Mekan
La Wave Surf House Dış Mekan
La Wave Surf House Dış Mekan
La Wave Surf House İç Mekan
Image More +43 fotoğraf
La Wave Surf House
Calle El Monte 94 Costa Verde, Ribamontan al Mar

Ribamontan al Mar bölgesindeki La Wave Surf House konaklamanızda, Nuestra Senora de Latas Manastırı ve Somo Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu plaj olan pansiyon Cabarceno Doğa Parkı ile 9,2 mi (14,8 km) ve Santander Feribot İskelesi ile 17,4 mi (28,1 km) mesafede.

Restoranda La Wave Surf House misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki 2 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 9.30 ve öğlen arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 6 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda derin küvetler vardır. Misafirlere güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler Ücretli portatif/ilave yatak isteyebilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda ayrıca tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda (+Surf course)
Apart
Apart Daire
Ortak
Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda, Ortak Banyo (+ Surf course )

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x