La Vista Hakodate Bay

Hakodate
La Vista Hakodate Bay Genel
La Vista Hakodate Bay Genel
La Vista Hakodate Bay Öne Çıkan Resim
La Vista Hakodate Bay Dış Mekan
La Vista Hakodate Bay İç Mekan
Image More +38 fotoğraf
La Vista Hakodate Bay
12-6 Toyokawacho , Hakodate

Hakodate bölgesindeki La Vista Hakodate Bay misafirlere iskele üstünde, Kanemori Kırmızı Tuğla Deposu ile Hakodate Takadaya Kahei Müzesi 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Goryokaku Kalesi ile 3,8 mi (6 km) ve Yunokawa Kaplıcası ile 4 mi (6,4 km) mesafede.

Casa de Norte yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 4 restoran var; isterseniz oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve LCD televizyon bulunan 350 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odada ücretsiz kablolu İnternet vardır. Banyolarda küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlerimize telefon ve emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz kaplıca ve sauna eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otomatik satış makinesi vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda, Sigara İçilmez
İki
İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Oda,
Oda, Sigara İçilmez (Semi double)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Room
Traditional Oda, Sigara İçilmez (Japanese Style Room)
Room
Tek Kişilik Oda, Sigara İçilmez (Half Board / Shabu Shabu and Sushi)
Room
İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez (Half Board / Shabu Shabu and Sushi)
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez (Half Board / Shabu Shabu and Sushi)
Room
Traditional Oda, Sigara İçilmez (Half Board / Shabu Shabu and Sushi)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x