La Vista EcoHouse

Macanal
La Vista EcoHouse Genel
La Vista EcoHouse Genel
La Vista EcoHouse Genel
La Vista EcoHouse Genel
La Vista EcoHouse Öne Çıkan Resim
Image More +42 fotoğraf
La Vista EcoHouse
Kilómetro 28.3 via Santa Maria , Macanal

Macanal bölgesindeki La Vista EcoHouse misafirlere dağda, Chivor Reservoir ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Macanal Main Park ile 14 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu pansiyon Puerto Batá ile 5,1 km (3,2 mil) ve Los Clavellinos Ecological Trail ile 6,9 km (4,3 mil) mesafede.

Pansiyonda misafirlere yemek servisi yapan kahve dükkânı/kafe kafe var. Ayrıca market mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7 ve 13 arasında ücretsiz tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için Akıllı televizyonlar olan 5 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, kuaför ve genel oturma odası mevcuttur. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve kütüphane vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Romantic
Romantic Tek Büyük Yataklı Oda (#3)
Room
Deluxe Oda
Room
Deluxe Oda (#1)
Room
Traditional Tek Büyük Yataklı Oda (#5)
Room
Luxury Kır Evi (EcoCasa en el Aire)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x