La Villetta Suite

Castelli Romani (roma Şatoları), Ciampino
La Villetta Suite Öne Çıkan Resim
La Villetta Suite Dış Mekan
La Villetta Suite İç Mekan
La Villetta Suite İç Mekan
La Villetta Suite Kahvaltı
Image More +40 fotoğraf
La Villetta Suite
via Bari, 52 Castelli Romani (roma Şatoları), Ciampino

La Villetta Suite misafirlere Ciampino bölgesinde, havaalanı yakınında ve Ippodromo Capannelle ile 7 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Kolezyum ile 10,4 mi (16,8 km) ve Pantheon ile 11,5 mi (18,5 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 6 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Family Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Signature Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x