La Villa Therese

Anse Royale
La Villa Therese Genel
La Villa Therese Öne Çıkan Resim
La Villa Therese Dış Mekan
La Villa Therese Dış Mekan
La Villa Therese Dış Mekan
Image More +50 fotoğraf
La Villa Therese
Anse Royale , Anse Royale

La Villa Therese misafirlere Mahe Adası bölgesinde, okyanus kıyısında, Anse Royal Plajı yakınında ve Anse Aux Pins Plajı ile 2 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu daire La Plaine St. Andre ile 1,8 mi (3 km) ve Domaine de Val des Près Müzesi ile 2,7 mi (4,3 km) mesafede.

Misafirlere her gün 7.30 ve 9.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 6 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 25-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu Art Deco stili dairede misafirlere bebek bakımı (ücretli), tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirlerimiz için feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir. ücretsiz otopark misafirlerimize hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Standard
Standard Apart Daire, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak ve Çekyat

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x