La Verniaz et ses Chalets

Northern Alps, Neuvecelle
La Verniaz et ses Chalets Genel
La Verniaz et ses Chalets Genel
La Verniaz et ses Chalets Genel
La Verniaz et ses Chalets Genel
La Verniaz et ses Chalets Öne Çıkan Resim
Image More +104 fotoğraf
La Verniaz et ses Chalets
1417, Avenue du Léman Northern Alps, Neuvecelle

La Verniaz et ses Chalets misafirlere Neuvecelle bölgesinde, golf sahasına yakın, Évian-les-Bains Liman ve Evian Les Bains Port Station 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Source Cachat ile 1,1 mi (1,7 km) ve Palais Lumieres ile 1,1 mi (1,8 km) mesafede.

Otelin kaliteli ve rafine yemek sunan restoran misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 38 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet, saç kurutma makinesi ve bornoz vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için açık tenis kortu, sezonluk açık havuz ve kiralık bisiklet vardır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Neuvecelle bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1130 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Göl Manzaralı
Dağ
Dağ Evi
Süit
Süit
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Dağ
Dağ Evi
Classic
Classic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Dağ Manzaralı
Dağ
Dağ Evi (4 personnes)
Dağ
Dağ Evi
Üç
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x