La Tinaia Country House

Planaragia, Magomadas
La Tinaia Country House Genel
La Tinaia Country House Genel
La Tinaia Country House Genel
La Tinaia Country House Genel
La Tinaia Country House Genel
Image More +53 fotoğraf
La Tinaia Country House
Località Turudas Planaragia, Magomadas

Magomadas bölgesindeki La Tinaia Country House misafirlere dağda, Turas ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Sant’Antonio Abate Kilisesi ile 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu konak otel Sas Conzas ile 3,2 mi (5,1 km) ve Cattedrale dell’Immacolata ile 3,2 mi (5,2 km) mesafede.

Konak otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

5 oda mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Banyolarda duş kabini, bide ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere ücretsiz şişe su ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için bitişik şaraphane ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu konak otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda (Private External Bathroom)
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda (Private External Bathroom)
Room
Comfort Üç Kişilik Oda (Private External Bathroom)
Room
Tek Büyük Yataklı Oda (Private External Bathroom)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x