La Scogliera

Gallipoli
La Scogliera Öne Çıkan Resim
La Scogliera Dış Mekan
La Scogliera Kahvaltı
La Scogliera Kahvaltı
La Scogliera Kahvaltı
Image More +36 fotoğraf
La Scogliera
Lungomare Galilei 59 , Gallipoli

La Scogliera misafirlere Gallipoli bölgesinde, plaj yakınında, Ionian Sea ve Farmacia Provenzana yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan konak otel Baia Verde Plajı ile 1,5 mi (2,3 km) ve Santa Maria al Bagno Plajı ile 7,9 mi (12,7 km) mesafede.

Konak otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki 20 plaj barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

9 odada minibar ve LCD televizyon mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve genel oturma odası gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. (Ücretsiz) plaj servisi sörf alanına ve kumsala ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için asansör ve lobide kahve servisi vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Deniz Manzaralı
Room
Deluxe Oda, Balkon, Deniz Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Kısmi Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x