La Sara Comforts

Bengaluru
La Sara Comforts Öne Çıkan Resim
La Sara Comforts Dış Mekan
La Sara Comforts Dış Mekan
La Sara Comforts İç Mekan
La Sara Comforts İç Mekan
Image More +19 fotoğraf
La Sara Comforts
1,1st Floor Outer Ring Rd,Next to yes ba Yes Bank Svc Rd, Munenkollal, Marathalli , Bengaluru

La Sara Comforts misafirlere Bengaluru merkezinde, Marathahalli Köprüsü ve Old Airport Road (Eski Havaalanı Yolu) ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel M.G. Road ile 8,1 mi (13,1 km) ve Manyata Tech Park ile 12,1 mi (19,4 km) mesafede.

Bölgesel mutfak sevenler için NANDHANA PALACE ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 27 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve lobide şömine mevcuttur.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x