La Salvia Hotel Kaş

Kaş, Antalya
La Salvia Hotel Kaş Genel
La Salvia Hotel Kaş Genel
La Salvia Hotel Kaş Genel
La Salvia Hotel Kaş Genel
La Salvia Hotel Kaş Genel
Image More +22 fotoğraf
La Salvia Hotel Kaş
Andifli, Bilal Akba Sok. No:6, 07580 Çukurbağ Yarımadası, ş/Kaş/Antalya Kaş, Antalya

Kaş Çukurbağ Yarımadası’nda çam ormanları arasında hem Akdeniz’in tadını çıkarıp hem de doğayla baş başa kalabileceğiniz La Salvia Hotel Kaş, taş mimarili konforlu odalarıyla yerli ve yabancı turistlere hizmet veriyor.

19 tane sigara içilmeyen odası olan butik otelde balayı suit, 1+1 stüdyo daire ve tripleks bahçe katı oda seçenekleri bulabilirsiniz. Tesisin geniş odalarında ise Panoramik Akdeniz ve Kaş manzaralı mobilyalı balkon, klima, çay kahve makinesi, uydu TV, özel tasarımlı banyo, ışık geçirmeyen perdeler ve ücretsiz yüksek hızlı internet gibi özellikler var.

Açık yüzme havuzu, 6 yaş altı çocuk havuzu ve çiçeklerle süslü ahşap güneşlenme teraslarına sahip otelin La Salvia Teras restoranında da deniz ürünleri, Avrupa ve Akdeniz mutfağından yemekler zengin şarap menüleriyle konuklara servis ediliyor. Havuz ve teras kafelerinde ise içecek çeşitlerini ve snack menüleri tadabilirsiniz.

Tekne turlarıyla Akdeniz kıyılarında gezebileceğiniz otelde rehberli doğa yürüyüşleri ve dalış turlarına da katılabilirsiniz. Araba ve bisiklet kiralayabileceğiniz veya Antalya Havalimanı gidiş dönüş havaalanı transfer servisi satın alabileceğiniz La Salvia Hotel’den Çukurbağ Yarımadası 5 dakika, Kaş Antik Tiyatrosu 15 dakika, Kaş pazarı 20 dakika Kaş Marina 25 dakika ve İnceburun Plajı ise 35 dakika yürüme mesafesinde yer alıyor.

Kaş merkezine 4,0 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Bahçe
Bahçe Manzaralı 3 Kişilik Oda
Apart
Standart Standart
Standart
Standart Bahçe Manzaralı Oda
Deniz
Deniz Manzaralı Oda
Deniz
Deniz Manzaralı Aile Odası
Deniz
Deniz Manzaralı Superior Oda
Balayı
Balayı Oda
Süit
Süit
Honeymoon
Honeymoon Çatı Katı Süiti (Penthouse)
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Tesis Konaklama Özellikleri

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x