La Rosa Hotel Juffair

Manama
La Rosa Hotel Juffair Genel
La Rosa Hotel Juffair Öne Çıkan Resim
La Rosa Hotel Juffair Oda Düzeni
La Rosa Hotel Juffair Banyo Tipleri
La Rosa Hotel Juffair Banyo Tipleri
Image More +8 fotoğraf
La Rosa Hotel Juffair
Block 340 256 , Manama

La Rosa Hotel Juffair misafirlere Manama (Juffair) bölgesinde, Oasis Center Juffair Alışveriş Merkezi ve Juffair Mall Alışveriş Merkezi ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Al Fateh Büyük Camisi ile 1,1 mi (1,7 km) ve Gudaibiya Sarayı ile 1,2 mi (2 km) mesafede.

Bu otelde, 4 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 4 bar/dinlenme salonu ideal. Misafirlere her gün 6.3 ve 10.3 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 98 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan bulunur ve tüm odalarda Tek Kişilik çekyat vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Royal
Royal Süit
Room
Junior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x