La Roccia Wellness Hotel

Trentino Ski East, Italian Alps
La Roccia Wellness Hotel Genel
La Roccia Wellness Hotel Genel
La Roccia Wellness Hotel Genel
La Roccia Wellness Hotel Genel
La Roccia Wellness Hotel Öne Çıkan Resim
Image More +188 fotoğraf
La Roccia Wellness Hotel
Via Marco 53 Trentino Ski East, Italian Alps

La Roccia Wellness Hotel misafirlere Cavalese merkezinde, Fiemme Vadisi yakınında ve Cavalese Teleferiği ile yürüyerek 8 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Dolomit ile 9 mi (14,4 km) ve Karersee Gölü ile 21,3 mi (34,3 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

57 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda bide ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz açık havuz, kapalı havuz ve sauna gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve kayak dolabı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Classic
Classic Tek Kişilik Oda
Junior
Junior Suite Queen Deluxe, vista montagna
Suite
Suite Deluxe con vista
Room
Family Oda, Dağ Manzaralı
Room
Tripla o quadrupla
Room
Camera familiare con vista
Room
Junior Suite Deluxe, vasca idromassaggio
Room
Suite Queen Deluxe, sauna, vista montagna
Room
Junior Suite panoramica con terrazzo, vista montagna

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x