La Quinta Inn & Suites by Wyndham Duluth

Kuzeydoğu Minnesota, Duluth
La Quinta Inn & Suites by Wyndham Duluth Genel
La Quinta Inn & Suites by Wyndham Duluth Genel
La Quinta Inn & Suites by Wyndham Duluth Öne Çıkan Resim
La Quinta Inn & Suites by Wyndham Duluth Dış Mekan
La Quinta Inn & Suites by Wyndham Duluth Dış Mekan
Image More +23 fotoğraf
La Quinta Inn & Suites by Wyndham Duluth
1805 Maple Grove Rd Kuzeydoğu Minnesota, Duluth

Duluth bölgesindeki La Quinta Inn & Suites by Wyndham Duluth misafirlere alışveriş bölgesinde, Miller Hill Alışveriş Merkezi ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Enger Kulesi ile 8 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu otel North Shore Scenic Demiryolu ile 6,9 km (4,3 mil) ve Duluth Entertainment Convention Center ile 7,5 km (4,7 mil) mesafede.

La Quinta Inn & Suites by Wyndham Duluth misafirlerine yemek servisi yapan market vardır. Ücretsiz self servis kahvaltı servisi hafta içi 6.00 ve 9.00, hafta sonu 6.00 ve 10.00 arasında yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 96 oda mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Kapalı havuz, spa küveti ve 24 saat açık spor salonu dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve otomatik satış makinesi sunulmaktadır. Misafirler 3 mil içinde çalışan ücretsiz bölge servisiyle yakındaki ilgi çekici yerlere kolayca ulaşabilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Duluth bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 500 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Deluxe
Deluxe Süit, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Oda,
Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Engellilere Uygun, Sigara İçilmez (Mobility Accessible)
Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Engellilere Uygun, Sigara İçilmez (Mobility Accessible)
Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Engellilere Uygun, Sigara İçilmez (Mobility Accessible)
Room
Deluxe Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x