La Pumarada de Limés

Fuentes Del Narcea, Cangas de Narcea
La Pumarada de Limés Genel
La Pumarada de Limés Genel
La Pumarada de Limés Genel
La Pumarada de Limés Genel
La Pumarada de Limés Öne Çıkan Resim
Image More +35 fotoğraf
La Pumarada de Limés
Limés no 38 Fuentes Del Narcea, Cangas de Narcea

Cangas de Narcea bölgesindeki La Pumarada de Limés misafirlere nehir kıyısında, Paseo Del Vino Park ve Cangas del Narcea Wine Museum ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu kır evi San Juan de Corias Manastırı ile 5,9 km (3,7 mil) ve Sanctuary of Our Lady of Holly ile 8,9 km (5,5 mil) mesafede.

Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler mikrodalga fırın ve düz ekran televizyon bulunan 4 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler bitişik şaraphane gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu kır evinde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış ve valiz dolabı vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Traditional
Traditional Tek Büyük Yataklı Oda
Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x