La Prosciutta

Motor Valley, Faenza
La Prosciutta Öne Çıkan Resim
La Prosciutta Dış Mekan
La Prosciutta Dış Mekan
La Prosciutta Dış Mekan
La Prosciutta Yerinde Yemek
Image More +32 fotoğraf
La Prosciutta
Via Emilia Ponente 104 Motor Valley, Faenza

Faenza bölgesindeki La Prosciutta konaklamanızda, Bucci Park ve PalaCattani ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu çiftlik oteli Autodromo Internazionale Enzo e Dino Ferrari ile 6,9 mi (11,1 km) ve Monte Coralli Motocross ile 2,2 mi (3,6 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca çiftlik otelinde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 6 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Sezonluk açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu çiftlik otelinde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için hızlı çıkış, valiz dolabı ve kütüphane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Bahçe Manzaralı
Üç
Üç Kişilik Oda
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x