La Primula

Apennine Mountains, Potenza
La Primula Genel
La Primula Öne Çıkan Resim
La Primula Dış Mekan
La Primula Dış Mekan
La Primula Dış Mekan
Image More +56 fotoğraf
La Primula
Via delle Primule, 84 Contrada Bucaletto Apennine Mountains, Potenza

Potenza bölgesindeki La Primula konaklamanızda Basento River Park ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve San Gerardo Katedrali ile 7 dakika mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel La Sellata-Pierfaone Kayak Merkezi ile 15,1 mi (24,4 km) ve Palazzo Loffredo Ulusal Arkeoloji Müzesi ile 2,7 mi (4,4 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere bahçe manzarasına nazır ve açık havada yemek servisi yapıyor. Ayrıca isteyenler için belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler özel havuz ve düz ekran televizyon olan 46 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için şifreli televizyon kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve 24 saat açık spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, bilgisayar istasyonu ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Büyük
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x